cover-biznis-plan-za-blog-i-radna-sveska

Spremni ste da svoj blog pretvorite u posao koji

će vam donositi novac?

Vodič za biznis plan i Radna sveska sadrže sve što je potrebno da vaše blogerske snove pretvorite u profitabilan blog na internetu!

Bez obzira da li tek počinjete ili već blogujete, Biznis Plan za Blog će vam pomoći da napravite precizan putokaz za svoj blog i ubrzate njegov rast.

Vodič za biznis plan i radna sveska su za vas

ako osećate da vam je potrebno:

1

Da na jednom mestu okupite sve svoje ideje i odaberete pravi smer za svoj blog

Da steknete samopouzdanje kako bi započeli sa izgradnjom bloga

Da uradite dobar plan, obuhvatite sve što je potrebno za izgradnju profitabilnog bloga i počnete sa ostvarivanjem jednog po jednog cilja

2

Da odredite svoju nišu i istražite ciljanu publiku

Da realizujete svoje ideje i izgradite svoje poslovanje

3

Da vidite kako vaš blog raste i pretvara se u posao kakav ste oduvek želeli

Da uvedete promene na blogu i otkrijete svoj pravi smer i strast

Vodič i Radna sveska za Biznis Plan će vam pomoći da definišete svako područje vašeg bloga, tako da tačno znate šta treba da radite i šta blogovanje zahteva da biste ga pretvorili u profitabilan posao sa punim radnim vremenom!


Pružiće vam samopouzdanje da na pravi način započnete posao. Jednom kad spojite sve aspekte svog poslovanja, nećete više morati da brinete!


Evo koja vas poglavlja očekuju u Vodiču Biznis Plan za Blog i Radnoj svesci na preko 100 strana:

 1. 1
  Šta je biznis plan i zašto je potreban vašem blogu
 2. 2
  Rezime biznis plana za blog
 3. 3
  Odabir niše i istraživanje publike
 4. 4
  Analiza konkurencije
 5. 5
  Izgradnja brenda
 6. 6
  Izgradnja vašeg web sajta i bloga
 7. 7
  Marketing strategije za saobraćaj i promociju
 8. 8
  Strategija sadržaja i upravljanje blogom
 9. 9
  Plan monetizacije bloga
 10. 10
  Finansije: prognoza troškova i prihoda
 11. 11
  Praćenje bloga i analiza učinka

Zašto mi je uopšte potreban Biznis Plan za Blog?

Pitanje je super! Jedini razlog je taj što SVI profitabilni poslovi imaju svoj biznis plan i strategiju, a vi želite da budete profitabilni.


Većina ljudi ne zarađuje od svog bloga, bez obzira što puno vremena provode radeći na njemu. Ako ste ozbiljni u tome da svoj blog pretvorite u posao, pristupićete mu od prvog dana (ili u kom god da ste danu) kao profitabilnom poslu.  

Pre nego što sam za sebe napravila biznis plan, preko dve i po godine sam dosta ulagala u svoj blog a da ništa nisam zarađivala. Kada sam na kraju napravila i aktivirala svoj biznis plan, broj poseta mom blogu se povećao za više od 9 puta za 6 meseci!


Što pre počnete sa detaljnom izradom biznis plana, to ćete brže ostvariti poslovni uspeh na netu zahvaljujući svom blogu!

Evo kratkog uvida u vodič "Biznis Plan za Blog":

kratak-pregled-sadržaja-biznis-plan-za-blog
verica-simić-iskustvo-e-knjiga-biznis-plan

Verica Simić

apsolvent medicine, bloger

Moram naglasiti da sam oduševljena sadržajem koji ste napisali. Pišete sa dosta entuzijazma i to se oseti, to je Vaš pečat u svakom tekstu do sada koji sam čitala na Vašem blogu, a sada i ovde.


Kao početniku, Biznis plan za blog mi je pomogao da, pre svega, shvatim da je neophodno imati plan i strategiju za blog, naročito ako želimo da nam to postane primarni posao.


Posebno mi se dopala Radna sveska koja prati Vodič za Biznis plan, jer sam uspela da sve svoje ideje stavim na papir, bolje organizujem svoje misli i jasno definišem ciljeve.


Pitanja u Radnoj svesci su tako formulisana da podstiču na razmišljanje o tome šta želimo da postignemo svojim blogom, angažuju maštu i daju mnoštvo novih ideja.


Osim toga, jasnije mi je na šta treba da se fokusiram na samom početku.


Vodič za Biznis blog je detaljno objašnjen, korak po korak i potkrepljen primerima, ilustracijama i ono što je najvažnije, delite sa nama svoje iskustvo, usmeravate na prave poteze.


Posebno bih izdvojila motivacioni momenat koji se provlači, ne samo kroz ovaj Vodič, već kroz svaki Vaš tekst na blogu.

 

Mi početnici bismo vrlo lako u bilo kom momentu mogli odustati, jer nam se nekad čini da se u ove tehničke stvari ne razumemo i da ne možemo da ih savladamo. Ali kroz ovaj sadržaj nas ohrabrujete da mi to možemo i objašnjavate tako da sve bude potpuno razumljivo.


Mislim da se za samo 29 evra dobija izuzetno vredan, kvalitetan i sveobuhvatan sadržaj, koristan na duže staze.


Rado preporučujem Biznis plan za blog svima koji se bave blogovanjem, jer će u njemu pronaći sve potrebne smernice, objašnjene korak po korak, koje unapređuju blog i čini ga uspešnim.


Samo tako nastavite, puno sreće u daljem radu.

Kratki uvid u radnu svesku "Biznis Plan za Blog":

kratak-pregled-sadržaja-radna-sveska-biznis-plan-za-blog
dejan.đurđevic-iskustvo biznis plan

Dejan Đurđević

bloger

Kada mi je stigao mejl od Marine da prodaje e-book “Biznis plan za blog”, nisam ni razmišljao, odmah sam ga uzeo. Ja sam tada već znao za njen blog i redovno čitao njene postove. Ako na svom blogu deli besplatne savete koji su mi toliko pomogli, onda zaista nisam mogao očekivati da će biti drugačije kada kupim njenu knjigu.


Knjigu sam pročitao za 2 sata. A kada sam je pročitao, znao sam da je to to. Dobro sam uložio i novac i vreme. Znao sam da je onih 29 evra otišlo u prave ruke i na pravu stvar – nešto što će mi pomoći da unapredim svoj biznis.


Nisam mogao da verujem koliko stvari nisam znao, i koliko mi je ova knjiga, odmah nakon prvog čitanja, pomogla da svoje razne nedoumice otklonim. Nedavno sam platio jedan kurs za kreiranje bloga koji je koštao 50 evra i ništa nisam uradio. Ovde sam dobio sve što mi je potrebno.


Knjiga mi je pomogla na razne načine. Naučio sam nove alate za kreiranje anketa, koje teme su najbolje za WordPress… O SEO strategiji da ne pričam. SEO strategija koja je opisana u vodiču meni je najviše pomogla i donela. Jer svako želi besplatne posete blogu, zar ne?


A kada pročitate vodič, tu je i radna sveska, a njome dobijete baš sve što vam treba da pokrenete konkretno planiranje bloga i online biznisa.


U toj svesci dobijate pitanja na koja morate da odgovorite, da nađete svoje odgovore. A potom da odgovore primenite. I zato zaista mislim da ovaj paket vodiča i radne sveske vredi mnogo više od 29 evra.


Ovaj vodič i radna sveska su za svakoga ko ima želju da postane uspešan online preduzetnik i bloger. Za svakoga ko stvarno želi i hoće da zarađuje od bloga.


Ali ako niste ozbiljni, onda ovo nije za vas. Jer postoji jedna mana koju ne mogu prećutati: ima puno da se čita i dosta ćete morati da radite. 😊


Neverovatno je na koje sve načine možete da unovčite svoj blog i da zarađujete od njega. Ja sam mislio da postoje samo 2 ili 3 načina. Ali u realnosti ih ima mnogo više, a Marina je sve podelila sa nama i detaljno objasnila.


Njena korisnička podrška, to je već tema za sebe.

Pomoću vežbi na stranicama Biznis plana i Radne sveske uspećete da:

postavite ciljeve svog bloga, kao i poslovne ciljeve

definišete najprofitabilniju i najprikladniju nišu za svoj blog

istražite svoju ciljanu publiku i konkurenciju

kreirate strategiju sadržaja i izgradnje brenda

postavite ciljeve i strategije za društvene mreže

kreirate svoju email marketing strategiju

planirate strategije za monetizaciju bloga

postavite merljive parametre za uspeh i još puno toga...

Kreirajte biznis plan za svoj blog!


Ovaj Vodič za biznis plan i Radna sveska pomoći će vam da na pravi način postavite temelje bloga, složite kockice i krenete u pravom smeru!


Preuzmite svoj primerak po ceni od

29 evra!

naslovna-strana-vodič-biznis-plan-radna-sveska

Najčešće postavljana pitanja: 

Da li je ova knjiga dostupna u štampanom obliku?

Ne. Po plaćanju dobijate link za preuzimanje knjige na svoj računar, pa je čitate na računaru. Radnu svesku, takođe, popunjavate direktno u PDF-u, na svom računaru. Dobijate i drugi primerak radne sveske koji možete odštampati i ručno popunjavati.

Na koji način mogu da platim ovu knjigu?

Plaćanje se vrši u dinarskoj protivvrednosti ili putem PayPala ako plaćate iz inostranstva. Za pitanja pošaljite email na kontakt@marinanikoliconline.com

Da li je Blog biznis plan namenjen samo početnicima?

Blog biznis plan je namenjen svima koji žele da pokrenu sopstveni blog, kao i onima koji već neko vreme vode blog koji ne donosi prihode. Razumeće šta zahteva od njih jedan profitabilan blog, gde da usmere energiju, koji su im prioriteti.

©2024 MarinaNikolicOnline | Sva prava zadržana. 

error: Sadržaj je zaštićen!