Besplatan email trening za početnike:

5 koraka do profitabilnog bloga

Pokreni blog bez mnogo ulaganja i komplikovane tehnologije u samo 5 dana

Hoćeš da pokreneš profitabilan blog ali se osećaš zaglavljeno?
Ili je tvoj blog još uvek u režimu pokretanja pa ne napreduješ?
Ako te još drži to početno uzbuđenje a preplavljen-a si SVIME što treba da naučiš i uradiš – onda je ovaj email trening baš za tebe!
Bez obzira koju vrstu bloga pokrećeš – postoje neke ključne stvari na koje se treba fokusirati ako želiš da tvoj blog bude profitabilan.
Ovaj email trening te kroz 5 jednostavnih koraka uči na šta tačno da se fokusiraš uprkos raznim ometanjima koja te vuku u hiljade pravaca.
Trening je tvoj plan akcije i sadrži sva pitanja na koja ćeš odgovoriti da bi tvoj profitabilan blog mogao da radi za tebe.
Dozvoli mi da ti pokažem šta treba da uradiš da bi pravilno postavio-la svoj blog tako da se možeš fokusirati na kreiranje sadržaja.
Javi mi gde da pošaljem prvu lekciju.   
Šta su drugi polaznici rekli o treningu?

"

radica-dunjic-iskustvo-blog-kurs

Imala sam veliko zadovoljstvo da ispratim trening koji ste organizovali. Svako veče tokom 5 dana sa nestrpljenjem sam čekala da pročitam nešto novo. Mnogo toga sam naučila. Ono što mi se naročito dopalo je mogućnost da putem različitih linkova razjasnim nejasnoće i tako povećam kvalitet stečenog znanja. Najbolji naslov, ključne reči, sve. Za mene početnika mnoge stvari su teže. Ali mogućnost da za svaku nejasnoću pitam Marinu je velika vrednost. Marina Hvala. Vidi se da ste veliki znalac i entuzijasta koji sve rado deli sa nama.


Radica Dunjić

/ Bloger

"

dragana-ranković-email-kurs-iskustvo

Kada ti je potrebna pomoć i naiđeš na ovako stručnu podršku koju sam ja dobila čitajući stranice na ovom sajtu, a onda i besplatan email trening koji je sve to zaokružio - dobiješ samopouzdanje da i sam možeš učiniti dosta kako bi bio korak bliže svojoj publici. Jasno, koncizno, logičnim redolsedom, Marina me je vodila kroz osnovne principe blogovanja uz preporuke koje su mi pomogle da lakše plivam u internet vodama, a sve sa ciljem da postignem željeni rezultat. Iskreno sam joj zahvalna na svemu što sam dobila tokom ovog treninga, a jedva čekam da pročitam i knjigu!


Dragana Ranković

/ Marketing menadžer

"

aleksandra-čenejec-email-kurs-iskustva

Kao početnik prošla sam Marinin trening pokretanja profitabilnog bloga. Za mene je ovakav način rada od velike koristi, jer kao što su rekli mnogi pre mene, a to mišljenje delim u potpunosti, Marinini tekstovi su jasni i razumljivi, a posebno veoma sadržajni. Jasno je da je ovom treningu posvetila veliku pažnju i trud, jer se iz njega mogu naučiti sjajne stvari. Rado ću poručiti WP knjigu jer je putem postova i treninga ostavila snažan utisak na mene i zadobila moje poverenje. Marinini odgovori pri pozivu u pomoć su brzi sa jasnim smernicama šta treba uraditi. Hvala što deliš svoje znanje. Lično verujem u snagu čoveka, a ti je sigurno imaš!


Aleksandra Čenejac

/ Građevinski inženjer

Evo koje te lekcije očekuju u ovom

besplatnom treningu:

1.
Kako da pronađeš nišu i temu blogu
2.
Kako da definišeš svoju ciljanu publiku
3
Kako da odabereš ime za svoj blog
4.
Pokretanje bloga u SAMO 20 minuta
5.
Kako da zaradiš novac pomoću bloga

Zdravo, ja sam Marina

TVOJ INSTRUKTOR

Već deset godina se bavim blogovanjem, content i email marketingom u poslovnom onlajn svetu. Ohrabrujem ljude kao što si ti, koristeći svoje iskustvo u blogovanju i WordPressu, kako bih ti pomogla da pokreneš, razvijaš i unovčiš sopstveni blog. Sve što postižem u životu postižem ulaganjem u lični razvoj i pomaganjem drugim ljudima. Blogeri i kreativni preduzetnici od mene uče strategije i veštine kako bi razvijali svoje blogove i uspešno poslovali na internetu.

Ako želiš da pokreneš blog samo iz hobija, ovo nije trening za tebe. Ali ako si spreman-a da se ozbiljno baviš blogovanjem, da svoj blog tretiraš kao posao i postaviš temelj – samo prati jednostavne korake u ovom besplatnom email treningu.
Nakon email treninga:
  • Biće ti kristalno jasno koja je tvoja niša i koji sadržaj joj odgovara.
  • Razumećeš ko su tvoji idealni čitaoci, kupci i kako im tvoj blog može pomoći.
  • Znaćeš kako da kupiš hosting i odabereš savršeno ime za svoj blog.
  • Odabraćeš način zarade koji najviše odgovara niši tvog bloga.

Hajde da pokrenemo tvoj blog!

error: Sadržaj je zaštićen!