Besplatan 10-dnevni email kurs za početnike:

Kako Napraviti Profitabilan Bl​og

Verovatno se pitate šta to pokreće ljude da kreiraju WordPress blog, pretvore ga u posao i zarađuju od toga? Blog pomaže pojedincu da bude primećen, daje mu glas, karijeru, publiku i novac, kako bi mogao, radeći iz svog doma, učiniti život kvalitetnijim.


Dovoljno je da postavite cilj, izdvojite nekoliko desetina dolara i posvetite se koracima i savetima koje ćete dobiti od mene. Ako vas blogovanje inspiriše, ne postoji ništa što može da vas spreči da postanete uspešni.


Imate želju da napravite svoj blog, a nemate pojma koji su vaši prvi koraci i odakle da počnete? Pokazaću vam kako da započnete blogovanje na PRAVI način! Naučićete da kreirate blog, dovedete posetioce, povećate prihode i još puno toga.

dragana-ranković-email-kurs-iskustvo

Kada ti je potrebna pomoć i naiđeš na ovakvu stručnu podršku, koju sam ja dobila čitajući stranice na ovom sajtu, a onda i besplatan email kurs koji je to sve zaokružio, dobijaš samopouzdanje da i sam možeš učiniti dosta kako bi bio korak bliže svojoj publici.

 ​

Jasno, koncizno logičnim redosledom, Marina me je vodila kroz osnovne principe Internet marketinga uz preporuke koje su mi pomogle da lakše plivam u Internet vodama, a sve za ciljem da postignem željeni rezultat.


Iskreno sam joj zahvalna na svemu što sam dobila tokom ovog kursa, a jedva čekam da pročitam i knjigu!

DRAGANA  RANKOVIĆ //  Bloger

aleksandra-čenejec-email-kurs-iskustva

Kao početnik prošla sam Vaš kurs pokretanja profitabilnog bloga. Za mene je ovakav način rada od velike koristi, jer kao što su rekli mnogi pre mene, a to mišljenje delim u potpunosti, vaši tekstovi su jasni i razumljivi, a posebno veoma sadržajni.


Jasno je da ste ovom kursu posvetili veliku pažnju i trud, jer se iz njega mogu naučiti sjajne stvari. Rado ću poručiti Vašu knjigu, jer ste putem postova i kursa ostavili snažan utisak na mene i zadobili moje poverenje.


Vaši odgovori pri pozivu u pomoć uvek su brzi sa jasnim smernicama šta treba uraditi. Hvala što delite svoje znanje! Lično verujem u snagu svakog čoveka ponaosob. Vi je svakako imate. Lep dan i neka znanje raste!

ALEKSANDRA ČENEJAC  //  Građevinski inženjer

slavko-roganovic-iskustva-email-kurs

Poštovana Marina hvala na dosadašnjim lekcijama o blogovanju. Pišem vam zato što sam oduševljen kako prezentujete vaše znanje. Najznačajnije su mi informacije o tehničkim detaljima koje su prikazane slikom, a odnose se na zakup hostinga i domena, prijavljivanje na neku platformu. Posebno je ovo važno za one koji slabije razumiju engleski.


Većinu plaginova sam instalirao prateći vaše objave i čitajući vaše materijale koji su najbolji. Mada još učim HTML, CSS, Java Script, PHP, itd. i obrazujem se, ali vaši kursevi su mi mnogo pomogli u usavršavanju i svakome bih preporučio vaše savjete. Hvala vam na svemu i u buduće ću vas pratiti sa zadovoljstvom.

SLAVKO ROGANOVIĆ  //  Sportista, promoallonline.com

Evo koje vas lekcije očekuju u ovom besplatnom

 email kursu:

 • ​Kako da pronađete nišu i temu bloga
 • Kako da definišete svoju ciljanu publiku
 • Kako Izabrati ime za svoj blog
 • ​Pokretanje bloga u 20 minuta
 • ​Podešavanje WordPress-a za blogovanje
 • Kako promovisati blog i pisati kvalitetne postove
 • Email lista – da ili ne?
 • Stubovi uspeha u izgradnji bloga  i pogrešna uverenja
 • Kako da zaradite novac pomoću bloga
 •  Finalni saveti + rezime + resursi
 •  Bonus: radni listovi, ček liste i drugi besplatni resursi

Vaš instruktor

marina-marinanikoliconline

Marina Nikolić 

Zdravo, ja sam Marina.

Već više od pet godina se bavim blogovanjem, content  i email marketingom u poslovnom online svetu. Ohrabrujem ljude kao što ste vi, koristeći svoje iskustvo u blogovanju i WordPress-u, kako bih vam pomogla i inspirisala vas da ostvarite svoje ciljeve. Volim da istražujem i primenjujem nove ideje. Sve što postižem u životu postižem ulaganjem u lični razvoj i pomaganjem drugim ljudima. Ljudi od mene uče strategije i kako da izgrade veštine koje su im potrebne da bi se razvijali i uspešno poslovali na internetu.

,

Milioni čitalaca na netu čitaju blogove u potrazi za savetima, vodičima, proizvodima, slikama, pričama. To može biti i vaš blog jednog dana.

 Razmislite o tome!


Sa blogom možete izgraditi svoju publiku, razviti svoje veštine, prodavati proizvode i zaraditi novac.


Blogovanje mi je promenilo život na mnogo načina. Znam da to isto može

učiniti i za vas!


 Vreme je da pokrenete svoj blog!


error: Sadržaj je zaštićen!
Novi posetilac? Preuzmite BESPLATNO knjigu i prijavite se na nedeljni sadržaj. Uvek korisno!DA, želim knjigu!
+ +