Besplatan 10-dnevni email kurs za početnike:

Kako Napraviti Profitabilan Blog

Verovatno se pitate šta to pokreće ljude da kreiraju WordPress blog, pretvore ga u posao i zarađuju od toga? Blog pomaže pojedincu da bude primećen, daje mu glas, karijeru, publiku i novac, kako bi mogao, radeći iz svog doma, učiniti život kvalitetnijim.


Dovoljno je da postavite cilj, izdvojite nekoliko desetina dolara i posvetite se koracima i savetima koje ćete dobiti od mene. Ako vas blogovanje inspiriše, ne postoji ništa što može da vas spreči da postanete uspešni.


Imate želju da napravite svoj blog, a nemate pojma koji su vaši prvi koraci i odakle da počnete? Pokazaću vam kako da započnete blogovanje na PRAVI način! Naučićete da kreirate blog, dovedete posetioce, povećate prihode i još puno toga.

radica-dunjic-iskustvo-blog-kurs

Imala sam veliko zadovoljstvo da ispratim kurs koji ste organizovali. Svako veče tokom 10 dana koliko je trajao kurs sa nestrpljenjem sam čekala da pročitam nešto novo. Mnogo toga sam naučila.


Ono što mi se naročito dopalo je mogućnost da putem različitih linkova razjasnim nejasnoće i tako povećam kvalitet stečenog znanja. Moja očekivanja su ispunjena. Najbolji naslov, ključne reči, fotografije sve.


Mnogo činjenica, za mene početnika teško. Ali mogućnost da za svaku nejasnoću mogu da kontaktiram Marinu je velika vrednost. Hvala na tome.


Marina hvala. Vidi se da ste veliki znalac i entuzijasta koji to rado deli sa nama.

      RADICA DUNJIĆ  //  Bloger

dragana-ranković-email-kurs-iskustvo

Kada ti je potrebna pomoć i naiđeš na ovakvu stručnu podršku, koju sam ja dobila čitajući stranice na ovom sajtu, a onda i besplatan email kurs koji je to sve zaokružio, dobijaš samopouzdanje da i sam možeš učiniti dosta kako bi bio korak bliže svojoj publici.

 

Jasno, koncizno logičnim redosledom, Marina me je vodila kroz osnovne principe Internet marketinga uz preporuke koje su mi pomogle da lakše plivam u Internet vodama, a sve za ciljem da postignem željeni rezultat.


Iskreno sam joj zahvalna na svemu što sam dobila tokom ovog kursa, a jedva čekam da pročitam i knjigu!

DRAGANA  RANKOVIĆ //  Bloger

aleksandra-čenejec-email-kurs-iskustva

Kao početnik prošla sam Vaš kurs pokretanja profitabilnog bloga. Za mene je ovakav način rada od velike koristi, jer kao što su rekli mnogi pre mene, a to mišljenje delim u potpunosti, vaši tekstovi su jasni i razumljivi, a posebno veoma sadržajni.


Jasno je da ste ovom kursu posvetili veliku pažnju i trud, jer se iz njega mogu naučiti sjajne stvari. Rado ću poručiti Vašu knjigu, jer ste putem postova i kursa ostavili snažan utisak na mene i zadobili moje poverenje.


Vaši odgovori pri pozivu u pomoć uvek su brzi sa jasnim smernicama šta treba uraditi. Hvala što delite svoje znanje! Lično verujem u snagu svakog čoveka ponaosob. Vi je svakako imate. Lep dan i neka znanje raste!

ALEKSANDRA ČENEJAC  //  Građevinski inženjer

slavko-roganovic-iskustva-email-kurs

Poštovana Marina, hvala na dosadašnjim lekcijama o blogovanju. Pišem vam zato što sam oduševljen kako prezentujete vaše znanje. Najznačajnije su mi informacije o tehničkim detaljima koje su prikazane slikom, a odnose se na zakup hostinga i domena, prijavljivanje na neku platformu. Posebno je ovo važno za one koji slabije razumiju engleski.


Većinu plaginova sam instalirao prateći vaše objave i čitajući vaše materijale koji su najbolji. Mada još učim HTML, CSS, Java Script, PHP, itd. i obrazujem se, ali vaši kursevi su mi mnogo pomogli u usavršavanju i svakome bih preporučio vaše savjete. Hvala vam na svemu i u buduće ću vas pratiti sa zadovoljstvom.

SLAVKO ROGANOVIĆ  //  Sportista, promoallonline.com

biljana-ristevska-iskustvo-blog-kurs-2

Hvala vam na mogućnosti da učim o kreiranju bloga. Znam da ovo nije kurs putem osobne komunikacije, ali koristim ovu priliku da vam se zahvalim za sve što sam do sada naučila od vas. Tema mog bloga je odabrana, to su knjige, a sadržaj je 70% već pripremljen. 


Mnogo se radujem što učim od vas, sve što je za mene novo i korisno na temu blogovanja. Vaša posvećenost i želja da nesebično prenesete svoje znanje, za mene su motivacija u čitavom procesu samostalnog rada na blogu. Znam da znate kakve sve izazove to nosi sa sobom...

BILJANA KRSTEVSKA  //  Bloger

Evo koje vas lekcije očekuju u ovom besplatnom

 email kursu:

 • Kako da pronađete nišu i temu bloga
 • Kako da definišete svoju ciljanu publiku
 • Kako Izabrati ime za svoj blog
 • Pokretanje bloga u 20 minuta
 • Podešavanje WordPress-a za blogovanje
 • Kako promovisati blog i pisati kvalitetne postove
 • Email lista – da ili ne?
 • Stubovi uspeha u izgradnji bloga  i pogrešna uverenja
 • Kako da zaradite novac pomoću bloga
 •  Finalni saveti + rezime + resursi
 •  Bonus: radni listovi, ček liste i drugi besplatni resursi

Vaš instruktor

marina-marinanikoliconline

Marina Nikolić 

Zdravo, ja sam Marina.

Već više od pet godina se bavim blogovanjem, content  i email marketingom u poslovnom online svetu. Ohrabrujem ljude kao što ste vi, koristeći svoje iskustvo u blogovanju i WordPress-u, kako bih vam pomogla i inspirisala vas da ostvarite svoje ciljeve. Volim da istražujem i primenjujem nove ideje. Sve što postižem u životu postižem ulaganjem u lični razvoj i pomaganjem drugim ljudima. Ljudi od mene uče strategije i kako da izgrade veštine koje su im potrebne da bi se razvijali i uspešno poslovali na internetu.

,

Milioni čitalaca na netu čitaju blogove u potrazi za savetima, vodičima, proizvodima, slikama, pričama. To može biti i vaš blog jednog dana.

 Razmislite o tome!


Sa blogom možete izgraditi svoju publiku, razviti svoje veštine, prodavati proizvode i zaraditi novac.


Blogovanje mi je promenilo život na mnogo načina. Znam da to isto može

učiniti i za vas!


 Vreme je da pokrenete svoj blog!


error: Sadržaj je zaštićen!
Novi posetilac? Preuzmite BESPLATNO knjigu i prijavite se na nedeljni sadržaj. Uvek korisno!DA, želim knjigu!
+ +