Prijavite se na besplatan Internet Marketing newsletter

Svake nedelje očekujte moje email poruke ispunjene praktičnim savetima koje će vam pomoći da unapredite svoj internet marketing.

avatar-profilna-slika-marinanikoliconline

Uz moj Internet Marketing Newsletter jednom nedeljno osvežavajte svoje znanje uz primenljive i korisne savete, preporučene alate, ekskluzivne resurse i moje insajder priče koje će vam pomoći da unapredite svoj sajt, blogovanje i ostale oblasti internet marketinga.

Prijavom na newsletter postajete deo POSEBNE zajednice koja prva saznaje sve, uživa u specijalnim povlasticama i lepim iznenađenjima.

Evo razloga zašto bi trebalo da dodate moj njuzleter na svoju 

nedeljnu listu za čitanje:

  • Njuzleter je odličan način da ništa ne propustite što kreiram i objavljujem.
  • Dobijate jedinstveni sadržaj povezan sa mojim postovima na blogu uz smernice koje odmah možete primeniti u svom poslu.
  • Bez obzira da li ste veliki ili mali bloger i preduzetnik – moji emailovi vam mogu dati novi pogled na stvari. U njima delim načine za postizanje poslovnih ciljeva. Možda se svaka taktika neće moći primeniti na vašu trenutnu situaciju, ali vam može promeniti način razmišljanja da krenete u akciju kada za to dođe vreme.
  • Često se zaglavimo kada neka strategija ne radi. Kroz svoj njuzleter želim da vas motivišem, jer ponekad čak i mali ali relevantni saveti mogu da vas ohrabre da nastavite dalje.

Šta su drugi rekli:

Tvoj newsletter je jedan od retkih koje bez razmišljanja otvorim i čitam do kraja. Oduševljena sam koliko vrednosti i korisnih informacija daješ, što na blogu, što kroz mejlove. Hvala ti mnogo na trudu i ozbiljnom radu!

Bojana Bošković Bloger

Poštovana Marina, vaše znanje i informacije koje šaljete putem newslettera su vanserijske, jednostavne i razumljive.

Saša Grubelić Diplomirani Inženjer

Draga Marina, čitam vaše biltene već otprilike godinu dana i smatram ih korisnim i kvalitetnim sadržajem koji zaista može da pomogne svakome ko želi da unapredi internet poslovanje.

Jelena Mitić krpenalutkica.com

Ko stoji iza ovog newslettera?

Zdravo, ja sam Marina!

Konsultant sam i edukator za blog i internet marketing, „žena ideja“, koja je opsednuta kreativnošću, učenjem i stvaranjem vrednog sadržaja koji deli sa drugima.

Ovim newsletterom želim svake nedelje da vam dam korisne uvide u glavnim oblastima internet marketinga, kao što su blogovanje, WordPress, SEO, content i email marketing, marketing i prodaja, motivacija.

Nema neželjene pošte. Samo korisne stvari koje ćete želeti da znate da biste unapredili svoje internet poslovanje.

I naravno... Ako vam se ne sviđa newsletter, samo otkažite pretplatu jednim klikom. Ništa strašno.

Dakle, da li ste spremni da se pridružite mojoj newsletter zajednici, postanete bolji bloger i preduzetnik, povećate svoju publiku?

Pretplatite se besplatno!

Pridružite se mojoj newsletter zajednici.

Najnovije na blogu:

error: Sadržaj je zaštićen!