Skip to content

Napomena o affiliate linkovima

Pozdrav svima! Ovde Marina, vlasnica Internet marketing bloga www.marinanikoliconline.com.

Ovaj blog postoji sa ciljem da vas edukuje i pomogne vam u praktičnom smislu u različitim oblastima internet marketinga. Takođe, moj cilj je i da sve bude korektno prema svim mojim čitaocima, da im sve informacije, koje mogu uticati na njihove odluke, budu poznate.

Neki od mojih tekstova na blogu sadrže affiliate linkove koji vode do web stranica sa određenim proizvodima i uslugama. Kada preko tih linkova kupite određeni proizvod ili uslugu, ja ću ostvariti proviziju.

Kada preporučujem i upućujem čitaoce na konkretne proizvode ili usluge, to su proizvodi koji su dobro istraženi, sa kojima imam iskustva, lično ih koristim ili sam ih ranije koristila u poslu, te na osnovu svega toga mogu da tvrdim da pružaju određenu vrednost. Između ostalog, ovo se odnosi na banere za Siteground, GetResponse, MyThemeShop, StudioPress i Namecheap, koje ćete naći na stranicama mog bloga.

Pored toga, važno je da znate da nikada nisam dobila ništa besplatno u zamenu za reklamiranje i preporuku na svom blogu.

Ako želite da mi postavite bilo kakvo pitanje u vezi sa ovom temom, slobodno se javite preko stranice za kontakt u glavnom meniju sajta.

Srećno i sve najbolje!

Marina Nikolić

Protect your content with a DMCA.com Protecion Badge

error: Sadržaj je zaštićen!