Skip to content

O meni

Marina Nikolić

marina-marinanikoliconline

Da li ste stalno u potrazi za alatima, savetima, rešenjima dok se krećete ka svom preduzetničkom cilju?

Ako je odgovor DA, onda je ovaj blog pravo mesto za vas, bez obzira da li pokrećete ili već razvijate svoj posao i prisustvo na internetu.

Želim da vam pomognem da gradite svoj poslovni brend koji možete unovčiti, koristeći internet marketing strategije, alate, moje ideje i znanje.

Kako vam ovo zvuči? Odlično, zar ne? Tokom godina, dosta rada sam uložila u izgradnju svog brenda, marketinga i poslovanja na internetu. Pomogla sam velikom broju ljudi, sada želim da pomognem vama da preduzmete prve i prave korake.

To što ste sada na ovoj stranici govori mi da tražite načine za realizaciju svojih ideja, da ste pozitivni i da u vama preduzetnički duh čeka da bude oslobođen:)

Možda imate samo ideju i...

 • Ne znate da pokrenete svoj blog i učinite ga profitabilnim
 • Hteli bi da naučite WordPress i druge veštine koje će poboljšati vaše prisustvo na internetu
 • Treba vam pomoć da privučete posetioce i izgradite email listu
 • Želite da učite i primenite SEO optimizaciju
 • Nemate pojma kako da kreirate i prodate proizvode
 • Želju da povećate uticaj onoga što radite i povežete se sa što više ljudi

Verujte da znam kako se osećate, sama bila tamo i osećala se zaglavljeno.

Zato je MarinaNikolicOnline blog vaš resurs za učenje o internet marketingu i blogovanju. 

Delim na njemu sve što vam treba da blog pretvorite u posao.

Verujem da je život kratak da bi zbog straha živeli nečiji tuđi život.

Pa ako do sada niste pokrenuli blog, nemojte mnogo razmišljati.

Videćete koliko je to efektivan alat koji će vas osnažiti više od svega, jer će vaše reči dobiti moć da menjaju svet.

Šta su drugi su rekli...

"


Tražeći neku informaciju vezano za WordPress sam slučajno dosao do vašeg Bloga, i od tad do danas čitam vaše postove bukvalno svaki dan. Oduševljen sam koliko kvalitetno obrađujete svaku temu, i koliko sam našao adekvatnih informacija i podataka vezano za WordPress. Želim Vam puno uspeha u vašem stvaralačkom radu i sreće jer Vi to zaslužujete! Takođe bi Vam se zahvalio za sve predloge i sugestije koje ste mi dali, a u vezi mog web sajta.


Vladan Petrović

profipranje.rs

"


Retki su autori koji na ovako kvalitetan način pišu o poslu kojim se bavim (web development i internet marketing). Marina piše sistematski i precizno, a upravo to je ono što bi trebalo biti uzor i drugim autorima. Ovaj blog ću pratiti redovno, sa velikim isčekivanjem novih tema i članaka


Bratislav Grbić

/mindstorming.ws

"


Poštovana Marina,u nekoliko navrata sam odgovore na pitanja koja su me mučila pronašla upravo na vašem blogu, te je to razlog što mu se često vraćam. Tekstovi su napisani razumljivim jezikom, tako da i mi, koji nismo stručnjaci u oblasti internet marketinga, možemo da razumemo suštinu.


Danijela 
/stasekuva.rs

logo-marinanikoliconline


Zovem se Marina Nikolić i obožavam da delim svoje znanje sa blogerima i internet preduzetnicima koji žele da njihov rad na internetu bude profitabilan i popularan.

Sebe smatram „učenikom zauvek“ jer stalno nadograđujem postojeće znanje, kako bih ostala u skladu sa najnovijim strategijama u internet marketingu.

Ja sam jednostavna osoba koja želi da pojednostavi složene stvari i deli to sa drugima neprestano. Verujem u Zakon privlačnosti. Imam svoje želje koje me vode, daju inspiraciju i pretvaraju se u ciljeve u koje verujem...

Svakoga dana napravim po jedan mali korak da budem bolja i uspešnija osoba, pomeram svoje granice. Moja odlučnost da se informacije pretvore u akciju neprestano doprinosi razvoju ovog bloga.

Sve što radim u životu vidim kao priliku za svoj lični razvoj i priliku da i drugim ljudima pomognem. To je počelo sa menjanjem načina razmišljanja, pa zatim navika i verovanja...

logo-marinanikoliconline


Diplomirala sam na Ekonomskom fakultetu finansije i bankarstvo i stalno se neformalno obrazujem u ovoj i različitim oblastima. Obožavam WordPress, dizajn, animacije, fotografiju, kreativno pisanje.

Radila sam u privatnoj firmi, zatim kao profesorka u školi, na projektima u neprofitnom sektoru, imala sopstvenu organizaciju, tako da je sav moj rad, od početka, bio usmeren na pomaganje drugim ljudima.

U potrazi za boljim poslom otvorila sam vrata digitalnog marketinga i shvatila da je to posao gde sa malom investicijom dobijate mogućnost da zaradite platu koju ima direktor bilo koje kompanije... ali samo ako imate dobar sistem, strategiju.

Blog sam pokrenula 2013. godine i od tada je fokusiran na pružanje rešenja i najnovijih strategija za rast online biznisa i na pomoć blogerima da kreiraju sopstvene blogove, povećaju broj svojih čitalaca i zarade novac od bloga sa mojim besplatnim sadržajem, strateškim savetima i proizvodima.

To mi je pružilo priliku da dosta učim, kroz materijale, seminare i treninge i konačno sve to spojim sa poslom koji volim i koji danas radim, a to je blogovanje i internet marketing.

Ovo je posao koji nosim u svom laptopu, radim od kuće ili sa bilo kog mesta u svetu gde putujem, u vreme kada meni odgovara i najvažnije – moje znanje mi omogućava da zarađujem koliko želim.

Koristim svoje iskustvo da osnažim blogere i preduzetnike da postignu svoje sjajne ciljeve, uživaju u avanturističkom online životu i ostanu inspirisani.

Preko ovog posla sam se povezala sa liderima i ljudima koji razmišljaju isto kao i ja i to preko interneta...

Sve ovo se, naravno, ne bi desilo da nisam sticala znanje i veštine koje su mi menjale život i koje ću putem ovog bloga deliti sa svima vama koji želite da postignete uspeh i promenite život i svima koji ste otvoreni za svo izobilje univerzuma!

55 thoughts on “O meni”

 1. Avatar

  Draga Marina,
  Redovno čitam objave i newsletters koje šalješ, i teško je reći koji od njih je korisniji, zanimljiviji i osvešćujući. Ipak, poslednji newsletter “5 razloga zbog kojih se tvoja ponuda ne prodaje (+ kako ih popraviti)” bukvalno mi je otvorio oči u pogledu internet prodaje. Iz tvog mejla razumela sam pojam “bolne tačke”, koji sam do sada shvatala bukvalno. Želim da utkam što više tvojih saveta u svoj E-marketing, i, zahvaljujući tvom blogu, polako učim mnogo toga što mi je do sada bilo nepoznato. Mislim da bi trebalo da organizuješ i neke seminare, online ili neposredno svuda po Srbiji (a i šire), jer zaista imaš mnogo toga da ponudiš i podeliš sa drugima.
  Drago mi je što te je moj tata nekako pronašao na internetu i preporučio da se pridružim tvojoj zajednici.
  Želim ti puno uspeha u daljem radu, i nadam se da će svi tvoji budući postovi i mejlovi biti od koristi i pomoći drugim ljudima, kao što su bili (a verujem da će i dalje biti) za mene.

  1. Marina

   Draga Jelena,
   Mnogo sam ti zahvalna na ovako moćnom i motivacijskom komentaru za mene!
   Ovakav komentar je prava satisfakcija mog rada i uvek sam iznova srećna kad čujem ovako nešto.
   Lepo je znati da su saveti kroz moje newslettere praktično primenljivi i ono što mogu da obećam je da ću opravdati poverenje i ubuduće.
   Tebi želim nezaustavljiv napredak u preduzetništvu i šaljem veliki pozdrav za tvog tatu:)

  1. Marina

   Milane, mnogo me raduje što to čujem – to i jeste moj cilj! Zahvalna sam na
   pozitivnom feedbacku. Puno uspeha ti želim u radu sa sajtom i ubuduće.Živeli!

 2. Avatar

  Poštovana Marina!
  Po završetku vašeg desetodnevnog kursa, nekoliko reči i sa moje strane.
  Pre svega, veliko divljenje i zahvalnost za sve što ste mi nesebično davali kao
  iscrpnu studiju, za mene,potpuno novu oblast izučavanja.
  Malo je osoba (ako ih uopšte i ima) koje će na ovakvo obimno štivo
  trošiti svoje dragoceno vreme, a da istovremeno odmah za to ne očekuju
  neku materijalnu dobit.
  Vaš životni moto, ako smem da primetim, je da prvenstveno ljudima
  pružite znanje, a neka dobit je u drugom planu.
  U vezi toga moje veliko divljenje.
  Sve što sam od Vas dobijao, pročitao sam, smestio sam u jedinstven folder, sa sve fajlovima
  koje ću koristiti u budućem radu.
  Moje vremešno doba me, nažalost, sprečava da budem vrhunski Bloger, ali ću
  na osnovu svega što sam od Vas naučio naći neki svoj put.
  Vama i Vašoj porodici želim, pre svega, zdravlje i sreću.
  Srdačan pozdrav!
  Mihajlo

  1. Marina

   Dragi Mihajlo,
   Mnogo vam hvala za pozitivne reakcije na moj sadržaj i drago mi je ako ste kroz moje pisanje mogli bar malo da me upoznate.
   Lepo je čuti da neko sa vrednovanjem pristupa mojim tekstovima. Beskrajno sam zahvalna na tome!
   Tačno je da pišem temeljno i trudim se da pojednostavim stvari da bi koristile i ljudima koji su na početku, a spremni su da uče.
   Nadam se da ću opravdati poverenje, ukoliko vas teme koje obrađujem zanimaju, koriste vam i ako se odlučite da na dalje (u narednim godinama) dobijate besplatan sadržaj od mene putem email poruka.
   Želim vam uspeh, mir i radost u svemu što živite i radite,
   Veliki pozdrav od srca !

 3. Avatar

  Marina,
  Vaši mejlovi su online zlato!
  Jednostavni, nikada napisani samo reda radi, uvek date vrednost, ali ne onako proračunato, već punog srca.
  Ja sam čak mnogo više umetnički nastrojena nego što imam veze sa Vašom strukom, a opet mi koriste!
  Koriste samo što ih pročitam, ne umem to ni da objasnim.
  Osetim dobre ljude lako, magnet sam za energiju.
  I pored toga što ste ekspert u svom poslu imate sluha i za druge stvari/ljude/znanja.
  To je retkost i zato bih svima od srca preporučila da budu deo Vaše njuzleter liste.
  Hvala za svaki prethodni, a i svaki naredni!

  Puno pozdrava i sve najlepše u narednom periodu!
  Radmila Ćirić 🍀

  1. Marina

   Draga Rado,
   Hvala vam na povratnoj, motivišućoj informaciji, koja mi puno znači. Iskreno, uvek sam iznova srećna kad čujem ovako nešto, a posebno da je moj sadržaj koristio nekome, makar to bio osmeh, nadahnuće, popravka raspoloženja…
   Posebno me raduje što prepoznajete vrednost i energiju u mom radu i što vam moje email poruke koriste na bilo koji način.
   Nadam se da ću i ubuduće opravdati poverenje:). Želim vam napredak na vašem razvojnom putu!

 4. Avatar

  Odmah na početku da kažem najjednostavnije, FENOMELANO, kako Marina, tako i sve ostalo! Pre par godina sam tražio po netu nešto vezano za online marketing i tom prilikom naiđoh na Marinin sajt. Sve što me je u tom momentu zanimalo sam kod Marine i pronašao! Videvši da na sajtu ima “more” kvalitetnog i veoma edukativnog sadžaja, nastavio sam sa čitanjem pa se tom prilikom prijavio i na Marininu mail listu verujući da to neće biti spamerski e-mail marketing (što je slučaj kod mnogih drugih) nego da ću i u narednom periodu u najmanju ruku bar dobiti neku ideju ili bilo koju vrstu vrednosti iz oblasti koja(e) me interesuje. Vremenom sam uvideo da nisam pogrešio. Evo već više godina, kao što rekoh, sam na e-mail listi, ništa ne propuštam, uvek je sve korisno i primenjivo, a uz to sva ta vrednost je potpuno BESPLATNA! Skoro sam na jedan od mailova imao i dodatna pitanja iz konkretne oblasti u kojoj sam “tanak”. Marina mi je pružila, slobodno mogu reći, konsultantske usluge i to opet potpuno BESPLATNO, zaista neverovatno! Moram se osvrnuti i na ostale sajtove/blogove, pojedince, firme i sl. iz IT/WEB/MARKETING struke od kojih mnogi “zvone na sva zvona” predstavljajući sebe kao “magove” i “stručnjake”, a zapravo kod mnogih uopšte “situacija” nije takva i/ili žele čim pre da ti nešto (kurs npr.) uvale i naplate. Mailovi su spamerski i slično, a “nos im pritom para oblake”. Ne kažem, ima i drugih koji su ok u svakom smislu, ali retko ko da je kao Marina! Potpuno (bar moj utisak, mirno, pomalo povučeno, iz senke, nudi zaista mnogo! TOPLO PREPORUČUJEM SVIMA DA SE “POZABAVE” samim sajtom, obavezno prijave na mail listu i ostanu u toku sa onim što Marina radi!

  1. Marina

   Dragi Marko,
   Nemam reči zahvalnosti za ovako sveobuhvatan testimonijal! Mnogo sam srećna što ste podelili vaše vredno iskustvo. To i jeste moj cilj – da ljudima pomognem da shvate kako stvari postaju moguće, kada posvete svoje vreme, pažnju i kada to neko “pojednostavi”. Zato uvek nastojim da sve detaljno objasnim, obrazložim, prikažem što jednostavnije, pa su mi komentari poput vašeg prava motivacija i veliki vetar u leđa:). Hvala vam na lojalnosti, na praktičnoj primeni svega naučenog, jer je to najveća satisfakcija mog celokupnog rada!

 5. Avatar

  Marina, hoću samo da ti kažem da te obožavam jer si Caretina, a pre svega gospođetina koja svoje bogato znanje nesebično deli. I hvala ti od srca na tome.

  1. Marina

   Dragi Đorđe,
   Mnogo mi znači bilo koji vid podrške i zahvalna sam za sve vaše pohvale!
   Posebno me raduje što prepoznajete vrednost u mom radu!
   Nadam se da ću i ubuduće opravdati poverenje:).
   Želim vam uspeh, mir i radost u svemu što živite i radite!

 6. Avatar

  Retki su ljudi koji imaju tako veliko, beskrajno strpljenje, i razumevanje za nas koji smo početnici u izradi sajtova.
  Retki su ljudi koji će vam tako nesebično pomoći, i oko najstinijih detalja, ne tražeći ništa zauzvrat.
  Retki su ljudi čiju pozitivnu energiju osećate od prvog sekunda kontakta sa njima.

  Takva je Marina Nikolić, beskrajno dobra, strpljiva i uvek spremna da pomogne i onima koji joj se obrate po prvi put.

  Zahvaljujući Marini, uz pomoć njenog bloga gde ćete naći sve što vas interesuje, naša mala ekipa potpunih amatera kada je izrada sajtova u pitanju, je uspela da napravi sajt koji funkcioniše bez ikakvih problema i koji svakodnevno posećuju ljudi iz celog sveta.

  Zato, ako imate ideju da napravite blog ili sajt, ako vam se to čini kao nekakvi pusti snovi, kao nešto daleko i nemoguće – ne brinite ništa, pratite uputstva koje je Marina tako lepo i detaljno postavila ovde i uspećete sigurno!
  Ako Vam zatreba pomoć, savet ili podrška, Marina je uvek tu.

  Najtoplije preporuke svima koji žele da imaju sopstveni sajt, blog, online biznis – ovde ćete naći sve što vam treba.

  1. Marina

   Draga Megastore ekipo,
   Beskrajno sam zahvalna na ovako inspirativnom komentaru, pohvalama i preporukama! Podrška mi puno znači! Baš ovakve povratne informacije su moja najveća motivacija da nastavim da kroz svoj sadržaj pružam vrednost na način koji mojim čitaocima najviše koristi. Srećna sam što čujem da su vam moji tutorijali pomogli da vaš projekat uspešno zaživi. Neveni, Rajku i celoj ekipi kviz sajta Megastore želim da dođu do biliona svojih korisnika, koji će uživati u kvizovima i korišćenju njihove platforme! Od srca sve najbolje!

 7. Avatar

  Draga Marina,

  zaista nemam reci koje bih upotrebio, a kojima bih mogao opisati vas predan rad i trud. Mnogo vam hvala na poslatim mejlovima, mnogo vam hvala na posaltim savetima, jednom recju mnogo hvala na svemu.
  Zaista ste divni….

 8. Avatar

  Draga Marina, mnogo si slatka, pametna i nenadmašno energična. Redovno te pratim. – Pozdrav uz želju za tvoju sreću. Aleksandar Vasić.

 9. Avatar

  Postovana Marina,

  Hvala Vam sto Vase znanje na najbolji moguci nacin prenosite svima nama i usput nam dajete poticaj da ne odustajemo od svojih zelja.
  Vasa knjiga je fenomenalna, kao i sve sto ste do sada napisali – PROFESIONALNO – DETALJNO – RAZUMLJIVO. Svaka napisana stranica je od neprocenjive vrednosti jer nam pruza onaj prvi I najvazniji temelj u svakom poslovanju -ZNANJE – SAMOPOUZDANJE I ONAJ OSECAJ DA STE SPREMNI DA POBEDITE SVE IZAZOVE I PREPREKE.
  ZELIM VAM MNOGO USPEHA U PRODAJI OVE WORDPRESS KNJIGE – JER VI TO DEFINITIVNO ZASLUZUJETE!
  Usput, ja se vec radujem i nekom Vasem sledecem uspesnom izdanju👏👏👏

  Veliki pozdrav iz Kanade!!!

 10. Avatar

  Draga Marina, već izvesno vreme dobijam mailove od Vas i jako mi se dopada kakav pristup imate. Nesebično delite znanje. Pišete sažeto i jasno, neinvazivno i fascinirana sam koliko tema obrađujete. Sve pohvale od mene! Moje pitanje je da li radite jedan na jedan sa klijentom, tj. da li ste Vi mentor?
  Srdačno
  Ivana

 11. Avatar

  Pozdrav Marina, ne znam kako da Vam opisem koliko sam Vam zahvalan na ovom lepom odradenom Kursu Vezanom za Izradu Bloga/Sajta i kako moze se profitirati od istog.
  Dugo Vremena sam tragao za nekim materijalom i kursom koji bi mi pomogao oko mog plana za online zaradu i uopste za kao sto bi rekli “biznis”.
  Najvise sam tragao i proucavao online zaradu pod nazivom Affiliate Marketing i naravno bio mi je cilj da nadem neki kurs kako bih mogao jos bolje i tacnije da se edukujem.
  Trazio sam razne sajtove i hteo sam cak da kupim kurs,ali nisam mogao da nadem nekog ko je pouzdan i onda sam sasvim slucajno naisao na Vas sajt procitao sam vecinu stvari i video da mogu da se prijavim za Besplatan Kurs sto sam naravno i uradio.
  Dobio sam lekcije svaki dan na Gmailu i sve sam pregledao i stvarno Lekcije su Vrhunske odradene i Veoma Lake za nauciti samo mogu reci Svaka Čast.
  Voleo bih da kazem da imam 17 godina, ako Bog da ove godine 18 i planirao sam na Leto posle skole da krenem sa izradom sajta i sve opcenito vezano za online zaradu.Vec zaradujem neki novac pa bih voleo da mogu investirati u dalji Biznis kako bih sto vise napredovao.
  Sa Postovanjem,
  Halil Sacirovic
  Srdacan Pozdrav

 12. Avatar

  Zdravo Marina,

  Ovim putem bih zeleo da Vam se zahvalim iz sveg srca jos jedanput na ovako nesebicnom deljenju znanja. Zaista ne znam koju rec bih mogao da izabarem za Vas (nisam bas elokventan), niti kako da Vam se oduzim i zahvalim na svemu ovome sto radite. Vi ste definitinvno nesto najbolje sto mi se desilo na Internetu 🙂 kao da sam naleteo na kovceg pun zlata 🙂

  Veliki pozdrav, zelim Vam sve najbolje iz sveg srca, dobro se dobrim vraca 🙂

  VELIKO HVALA!

  David Halupka

 13. Avatar

  Poštovana Marina, uskoro punim 47 godina, a počeo sam sa 11 da programiram prvo u BASIC-u a ubrzo i u Assembler-u na Commodore 64 kompjuteru. Ovaj mali uvod sam napisao iz razloga što se bavim računarima jako dugo i prilično sam verziran u toj oblasti.
  Hteo sam lično da Vam se zahvalim zbog toga što u svakom email-u koji primim od Vas ja nađem nešto poučno i smatram da je to za Vas jedan fini kompliment. Mene vaše objave usmeravaju putevima i pracima koje ranije nisam koristio i o kojima nisam razmišljao, čak nisam ni znao za njih. Takođe, nalazim da su veoma stimulativni i više nego dobro i jednostavno napisani (u najboljem smislu tog izraza). Puno Vam se zahvaljujem i nadam se da ćete nastaviti tako i dalje.
  Vladimir Kruška, Pančevo
  P.S. Kao dete sam čitao časopis “Galaksija” (naravno i “Politikin zabavnik”) i uvek je bilo fantastičnih članaka koji su me navodili da čitam i one stranice koje inače nikad ne bih. Vi imate taj kvalitet. Veliki pozdrav

 14. Avatar

  Draga Marina,

  Zaista uživam u Vašim tekstovima i hvala Vam na velikoj vrednosti koju kroz njih delite sa nama. Mnoge propratne, a jako bitne stvari za prikazivanje sopstvenog postojanja u svetu internet marketinga morala sam da naučim, a to je uglavnom bilo od vas. Vaši tekstovi su jako jasni i prihvatljivi i za nas koji smo u fazi učenja i prilagođavanja neverovatnim mogućnostima koje nam pruža internet, a vi kroz svoje nesebično angažovanje nas upućujete na njih. Pored toga, uživala sam i u našoj saradnji i drago mi je što je do nje došlo, jer sve je išlo tako lagodano, odgovorno, ekspeditivno. Hvala Vam i samo tako nastavite. Kvalitet se lako prepoznaje.

  Veliki pozdrav
  Vesna Popović

 15. Avatar

  Poštovana Marina, već duže vreme bavim se slikarstvom, svoje radove sam prezentovao na blogu kojeg uredjujem još od 2006.godine, dosta toga novoga od Vas sam saznao prateći Vaš sajt na koji se često vraćam, kao i na Vaše video sadržaje na Youtube kanalu koji su mi dali putakaz ka boljoj i sadržajnijoj prezentaciji.
  Vaši tutorijali su lako razumljivi i sažeti u jednu celinu, bogati lako razumljivim tekstom.
  Jako mi je drago da postoje osobe kao što ste Vi!
  Sa dubokim poštovanjem,
  Siniša Lazarević

 16. Avatar

  Poštovana Marina,
  Petnaestak godina se bavim grafičkim dizajnom i pripremom za sito i ofset štampu.
  U poslednje vreme sam razmišljao o tome da svoje umeće predstavim i ponudim putem interneta. A kako, sticajem okolnosti vezanih za epidemiju Korona virusa, vremena imam na pretek, odlučio sam da steknem neophodna znanja potrebna da oformim svoj sajt. Za sada mi dobro ide, oformio sam kostur sajta, ubacio par plugin-a da mi olakšaju posao, i sada preostaje da ubacim galerije slika po oblastima koje želim da predstavim (pohvaliću Vam se, kada ga budem postavio!).
  Ovo pišem ne da bih tražio određenu pomoć, za sada se i sam snalazim, već više da odgovorim i pohvalim Vašu ljubaznost i širokogrudost što nesebično delite savete i pružate podršku i pomoć nama početnicima. Svakome je takva pomoć dobrodošla, pogotovo od onih koji znaju da je pruže.
  Hvala još jednom na poslatim mejlovima. Naravno da ću Vam se obratiti za pomoć, kada mi bude bila potrebna.
  Želim Vam svako dobro.

  Raša Đorđević

 17. Avatar

  Poštovana Marina
  Bio bih skroman kada bih rekao da su Vam tekstovi dobri i interesantni.To jesu u najmanju ruku!Ovom prilikom želim da vam iskažem veliku zahvalnost na nesebičnom deljenju vašeg znanja i da Vam poželim puno sreće u daljem radu i životu.Sve pohvale!

 18. Avatar

  Gospođo! Ja već četvrti dan upijam sve što mi vi nudite na Vašem sajtu kao i mailovima! Uživam u tome!
  Hvala, hvala, hvala ?

 19. Avatar

  Draga Marina,
  zelim vam se zahvaliti za nesebicno djelenje znanja svima nama kojima je svaka informacija dobro dosla. Toliko toga sam naucila iz vasih poruka koje mi saljete, toliko toga ste objedinili na jednom mjestu i skratili nam vrijeme koje bi izguibili tragajuci za navedenim. Jos jednom veliko vam hvala za sve sto objavljujete i saljete nam.
  Hvala vam za knjigu. Svakom tko zeli nauciti raditi putem interneta,
  ova knjiga kao i sve ostale vase objave su od ogromnog znacaja.
  Sve sto objedinili i u jednom sazetom komadu dali u obliku knjige.
  Srdacno vas pozdravljam i zelim napredak u poslu.
  S postovanjem
  Milena

 20. Avatar

  Poštovana Marina,
  Pre svega HVALA na nesebičnom deljenju Vašeg znanja. Divno je videti ljude poput Vas koji žele da pomognu. Vaše sugestije i saveti kroz tekstove koje pišete su vrlo konkretni, koncizni i jasni. Mene inspirišu i pomažu da stvorim sve jasniju sliku svoje poslovne strategije. Oseća se Vaša pozitivna energija i hvala što je širite.
  Želim Vam sve najbolje.
  Pozdrav od Milene

 21. Avatar

  Poštovana Marina,
  Priču o “bambusu” mogu razumeti samo pojedinci koji znaju šta hoće i na tom polju stalno rade i nadograđuju svoje znanje. Tvoj sadašnji rad je svetlo na kraju tunela, koje je potrebno svakome ko želi da bude prisutan na internetu.
  Na pravom si putu samo produži tim korakom.

  Imaj lep dan
  Miroslav

 22. Avatar

  Postovana Marina, Vasi tekstovi su odlican vodic za početnike. Vas blog mi je poput opcije “brzo” biranje. Ne znam kakav Vam je reach ovih dana, ali Vam se vreme provedeno na stranici sigurno meri u satima 🙂 Hvala na nesebicnom deljenju znanja i iskustva. Ocekujem 1 na 1 konsultacije. Srdacan pozdrav

 23. Avatar

  Poštovana Marina,
  pre manje od mesec dana tražeći neku informaciju vezano za WordPress sam slučajno dosao do vašeg Bloga, i od tad do danas čitam vaše postove bukvalno svaki dan. Oduševljen sam koliko kvalitetno obrađujete svaku temu, i koliko sam našao adekvatnih informacija i podataka vezano za WordPress. Želim Vam puno uspeha u vašem stvaralačkom radu i sreće jer Vi to zaslužujete! Takođe bi Vam se zahvalio za sve predloge i sugestije koje ste mi dali, a u vezi mog web sajta.

  Srdačno,
  Vladan Petrović

 24. Avatar

  Postovana Marina,
  Zahvaljujem se na nesebicnoj, kvalitetnoj, jasnoj, brzoj… pomoci koju ste mi pruzili.
  Ne bih da ponavljam vec napisano od strane prethodnika, ali mi ulivate nadu, da povratim veru da dobri i nesebicni ljudi i dalje postoje.

  NIJE ZNANJE ZNANJE ZNATI, VEC JE ZNANJE ZNANJE DATI.

  Ubedjen sam da je ovaj vas forum mesto sa kog pozitivnosti treba da se sire.
  Sve najbolje vama i nama zelim u daljem zivotu i radu.
  S postovanjem,
  Nenad Brkic

 25. Avatar

  Ne tako slučajno naiđoh na ovaj blog, koji me je jako pozitivno iznenadio, jer su retki autori koji na ovako kvalitetan način pišu o poslu kojim se bavim (web development i internet marketing). Marina piše sistematski i precizno, a upravo to je ono što bi trebalo biti uzor i drugim autorima. Ovaj blog ću pratiti redovno, sa velikim isčekivanjem novih tema i članaka.
  Marina, samo nastavite da radite u ovom smeru. Na dobrom ste putu.

 26. Avatar

  Postovana Marina,

  Zao mi je sto niste u mom timu. Mislim da sam dovoljno rekao. Lijepo je vidjeti kada neko radi sljubavlju. Zelim Vam od srca da postignete sto veci uspjeh, a Vama to vjerujem i predstoji jer svojim nacinom rada to svakako zasluzujete.

  Spostovanjem i sve najbolje, Adi

  1. Marina

   Poštovani Adi,
   Ovakav komentar je velika podrška i motivacija, naročito kad dolazi od lidera kakav ste vi! Hvala vam na tome i posebno mi je drago da prepoznajete vrednost i moj odnos prema svemu što radim.
   Takođe se divim vašem uspehu i viziji i želim da sa verom u sebe postignete svoje najviše ciljeve!
   Svako dobro u životu i radu, srdačan pozdrav

 27. Avatar

  Poštovana Marina,u nekoliko navrata sam odgovore na pitanja koja su me mučila pronašla upravo na vašem blogu, te je to razlog što mu se često vraćam. Tekstovi su napisani razumljivim jezikom, tako da i mi, koji nismo stručnjaci u oblasti internet marketinga, možemo da razumemo suštinu.

  Blog “ŠtaSeKuva?” imam godinu tek dana, a nastao je kao moj lični projekat nakon što sam ostala bez posla, da bi kasnije prerastao u pravi mali posao. Volela bih da čujem mišljenje o njegovoj funkcionalnosti, od strane jednog stručnjaka kao što ste vi. Bila bih vam veoma zahvalna ukoliko biste mi dali smernice koje bi mi pomogle da blog postane još bolji, viđeniji i čitaniji.

  S poštovanjem,
  Danijela Gikić
  Autor bloga ŠtaSeKuva?

  1. Marina

   Pozdrav Danijela,

   Zahvaljujem na poverenju koje ste mi ukazali i srecna sam kad cujem da su moji tekstovi korisni i da vam pomazu u radu.
   Divna ste citateljka, a ja cu nastojati da opravdam poverenje i ubuduce:)

   Dopada mi se veoma vas blog i vidi se da ulazete rad i zasluzujete sve pohvale!
   Na vasem blogu bi bilo lepo da se nadje i poneki video snimak, bilo da imate svoj Youtube kanal ili ne. Ono sto bi, takodje povecalo posecenost je i postavljanje kviza na sajt ili neke vrste nagradne igre. Zatim, vrlo je vazno da otvorite Fejsbuk stranicu sa istim nazivom i da Fejsbuk box postavite na blog. Ovo ce vam povecati broj lajkova zajedno sa brojem poseta blogu. Dobro je i da podesite, da se svaka objava na blogu automatski postavlja i na vasu fejsbuk stranicu, zato sto se radi o uvek aktuelnoj temi. Nacine koji ce vam pomoci da ove savete primenite naci cete u video snimcima na mom kanalu. I jos jedna zanimljiva ideja je otvaranje profila na Pinterestu sto bi vam omogucilo da postavljate kvalitete fotografije sa svog bloga, kako bi ih posetioci i pratioci delili i pinovali… Na sve slie na blogu obavezno ugraditi PIN dugme.
   Ovih par saveta su mi prvo pali na pamet kad sam pogledala blog i provereno su efikasni.
   Zelim vam veliki uspeh u radu i verujem da cete postici jos vecu posecenost i popularnost!
   Srdacno vas pozdravljam,
   Marina

 28. Avatar

  Poštovana Marina jako sam zahvalna što postoje osobe kao vi tako motivisane i čini se a možee sve uraditi lijepo pametno i lagano.Bravo samo naprijed i želim vam puno uspjeha i sreće u svemu.Jasminka iz Mostara

 29. Avatar

  Marina, zadivljen sam blogom i korisnim sadržajima a najviše tvojom sjajnom energijom kojom sve to vodiš!

  Samo napred!

  Veliki Pozdrav!

  Anatolij

  1. Marina

   Anatolij, hvala puno na pozitivnoj reakciji i motivišućem komentaru!
   Opravdaću poverenje:) Srdačan pozdrav i svako dobro u životu i radu!

 30. Avatar

  Ne samo da čitamo, nego se i vraćamo na pročitano!! A, šta kažete, Marina??! 🙂
  DA, Vidi se da u ovo ulažete veliki trud, i zaista – svaka čast! (Solidno sam upućena u izvore, imam neko znanje i formirane kriterije u ovoj branši, jasno je koliko radite.)

  ewtwork marketing…Šta je ovde fantastično? To da u newtwork marketingu pojedinac polako menja, kao možda nigde drugde, svest o samoodgovornosti i dolazi do odgovora o svojoj suštini i nekim drugim jako važnim drugim stvarima u životu koji mu pomažu ma gde bio i ma šta ga snašlo. Znam o čemu pričam, snašla su me dva rata, izbeglištvo, razvod, besparica, sama sa dvoje dece u stranoj zemlji, godine nezaposlenosti… ali nikada više ne bih sela za radni sto nečije firme. (Ok, ne reci nikad, ali nastavljam.)
  Svi možemo biti “FIRMA JA”… svi imamo jednaku šansu, što zvuči gotovo nemoguće slušano sa strane, prelepo da bi bilo istinito. Ali ovde nema zamagljivanja: istinit je samo deo, i to onaj PRAVI – da, imamo svi šansu, ali mnogi joj neće ni prići, a samo kako je mali broj onih koji su zaista tako jaki da je iznesu do kraja, što znači, do jednog trajnog uspeha, izgrađenog na istinitosti, etici, poverenju i poštovanju… Želim Vam srećnu penziju i zadovoljan osvrt na postignuto.

  Srdačan pozdrav!
  N.

  1. Marina

   Draga Nela, veliko hvala na podršci! Počastvovana sam Vašim komentarom i pohvalama!
   Verujte da mi to mnogo znači i motiviše me da nastavim dalje!
   Ono što znam je da nije lako postići uspeh u životu i poslu, potrebna je pored znanja i velika odgovornost, poštovanje drugih i želja da im pomognete… Kada je nešto iskreno, lako nađe put do srca drugih ljudi:)
   Ja se takođe divim Vašoj snazi, veri, odlukama i drago mi je što je sve ono loše sada iza Vas… Vidi se da ste osoba koja radi na sebi i svom znanju. Želim Vam da istrajete, šaljem pozitivnu energiju i podržavam Vas na putu uspeha!
   Sve najbolje i topli pozdrav!

 31. Avatar

  Marina, zahvalan sam vam što nudite sjajne tekstove iz sfere mrežnog marketinga – internet poslovanja. Registrovao sam se kao član VEP Tima. Pogriješio sam jer nijesam upisaovaše ime. Može li se to izmijeniti. Voio bih da saradjujemo. Vi to zaslužujete i ja bih dosta naučio od vas Milorad Rašović iz Podgorice.

  1. Marina

   Milorade,
   hvala Vama što čitate i uvek mi je izuzetno drago kad saznam da postoje osobe
   kojima se sviđa ono što radim! Uvek sam otvorena za saradnju sa ljudima koji žele da uče i napreduju.
   Vip tim pruža pomoć i motivaciju u tome i to će Vam dosta koristiti. Ako ste se već registrovali, nećete
   moći uneti naknadne informacije jer se taj unos nudi samo pri registraciji. Sve je u redu i bez toga:)
   Srdačan pozdrav i Srećno!

 32. Avatar

  Draga Marina.veoma mi je drago sto postoje takve osobe kao sto si ti jer u svakom slucaju daju mi nadu da dobrota i plemenitost zaista postoje.
  Furaj svojim putem jer mac koji nosis u ruci zove se dobrocinstvo,humanost i vizionarstvo.
  Zelim ti prosperitet na svim poljima

  Moja malenkost,

  Pozarev Djordje

  1. Marina

   Dragi Djordje,
   Počastvovana sam ovakvim komentarom.
   Mnogo mi je važno i posebno me raduje što ljudi kroz moj rad prepoznaju vrednost.
   I tebi će vera, pozitivno razmišljanje i energija biti svetlost na putu do uspeha,
   a Zakon privlačenja će već odraditi svoje:)

   Podržavam te i želim sve najbolje!

    1. Marina

     Micho,
     Hvala na ukazanom poverenju!
     I mene raduje da postoje ljudi koji u mojim tekstovima nalaze korisne informacije i primenjuju ih…
     Potrudiću se da opravdam poverenje! Sve najbolje od mene i puno Vas pozdravljam:)

 33. Avatar
  Dejan Šaranović

  Poštovana Marina,

  Danas sam prvi put vidio post na Facebook-u i pošao na Vaš blog. Prosto ili ako se može upakovati u jednu rečenicu, brilijantno razmišljate i to razmišljanje jednostavno stavljate ispred čitaoca. Moje oduševljenje sretajući ovakve ljude kao Vi je beskrajno, jer sam siguran da nakon ovog što sam pročitao nije sve izgubljeno za ljude.

  Nadam se da ćete imati vremena da pogledate i pročitate o poslu kojim se bavim i čujem Vaše mišljenje.

  Srdačan pozdrav

  Nezavisni internacionalni savjetnik za proizvod
  Tahitian noni international – MORINDA
  ID 3340415
  Dejan i Sanja
  tel. +382 67 447 865
  nonimontenegro@gmail.com
  skype: nonimontenegro1
  facebook: nonimontenegro
  vk: nonimontenegro

 34. Avatar

  Marina, pozdrav.
  Pratim vas blog i zaista sam odusevljen, pretpostavljam da ste dugo u internet marketingu i da ste pravi lider. Interesuje me konkretno sa kojim internet poslovima se bavite. Ako mozete dajte mi i linkove da se bolje upoznam pa i ukljucim. Hvala unapred u puno uspeha u internet marketingu.

  1. Marina

   Pozdrav Gojko,
   hvala puno što čitate moj blog i drago mi je da Vam se dopada:)
   Obećavam puno korisnog sadržaja. Linkove sam Vam poslala email-om. Svako dobro Vam želim i srdačno Vas pozdravljam!

   1. Avatar
    Aleksandar Anđelković

    Draga Marina,
    hvala Vam na izuzetnim informacijama i znanju koje nesebično delite na svom sajtu.
    Svaki put kada me je nešto interesovalo iz oblasti internet marketinga, našao sam to kod Vas na sajtu.
    Prelepo pišete, jasno i detaljno. Zaista ste obavili rudarski posao za nas. Doći do takvih informacija i izvora, zahteva mnogo znanja, iskustva, strpljenja i ljubavi prema svom poslu, puno istraživanja, a Vi ste to nama dali na dlanu.
    Još jednom Vam hvala na tome.
    Takođe mi se sviđa što dužnu pažnju posvećujete ličnom razvoju, jer je to neophodna komponenta svakog uspeha.
    Želim Vam puno uspeha i sreće u životu i poslu.

    Sa poštovanjem,

    Aleksandar Anđelković

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Sadržaj je zaštićen!