O meni

Marina Nikolić

marina-marinanikoliconline

Da li ste stalno u potrazi za alatima, savetima, rešenjima dok se krećete ka svom preduzetničkom cilju?

Ako je odgovor DA, onda je ovaj blog pravo mesto za vas, bez obzira da li pokrećete ili već razvijate svoj posao i prisustvo na internetu.

Želim da vam pomognem da gradite svoj poslovni brend koji možete unovčiti, koristeći internet marketing strategije, alate, moje ideje i znanje.

Kako vam ovo zvuči? Odlično, zar ne? Tokom godina, dosta rada sam uložila u izgradnju svog brenda, marketinga i poslovanja na internetu. Pomogla sam velikom broju ljudi, sada želim da pomognem vama da preduzmete prve i prave korake.

To što ste sada na ovoj stranici govori mi da tražite načine za realizaciju svojih ideja, da ste pozitivni i da u vama preduzetnički duh čeka da bude oslobođen:)

Možda imate samo ideju i...

 • Ne znate da pokrenete svoj blog i učinite ga profitabilnim
 • Hteli bi da naučite WordPress i druge veštine koje će poboljšati vaše prisustvo na internetu
 • Treba vam pomoć da privučete posetioce i izgradite email listu
 • Želite da učite i primenite SEO optimizaciju
 • Nemate pojma kako da kreirate i prodate proizvode
 • Želju da povećate uticaj onoga što radite i povežete se sa što više ljudi

Verujte da znam kako se osećate, sama bila tamo i osećala se zaglavljeno.

Zato je MarinaNikolicOnline blog vaš resurs za učenje o internet marketingu i blogovanju. 

Delim na njemu sve što vam treba da blog pretvorite u posao.

Verujem da je život kratak da bi zbog straha živeli nečiji tuđi život.

Pa ako do sada niste pokrenuli blog, nemojte mnogo razmišljati.

Videćete koliko je to efektivan alat koji će vas osnažiti više od svega, jer će vaše reči dobiti moć da menjaju svet.

Šta su drugi su rekli...

"


Tražeći neku informaciju vezano za WordPress sam slučajno dosao do vašeg Bloga, i od tad do danas čitam vaše postove bukvalno svaki dan. Oduševljen sam koliko kvalitetno obrađujete svaku temu, i koliko sam našao adekvatnih informacija i podataka vezano za WordPress. Želim Vam puno uspeha u vašem stvaralačkom radu i sreće jer Vi to zaslužujete! Takođe bi Vam se zahvalio za sve predloge i sugestije koje ste mi dali, a u vezi mog web sajta.


Vladan Petrović

profipranje.rs

"


Retki su autori koji na ovako kvalitetan način pišu o poslu kojim se bavim (web development i internet marketing). Marina piše sistematski i precizno, a upravo to je ono što bi trebalo biti uzor i drugim autorima. Ovaj blog ću pratiti redovno, sa velikim isčekivanjem novih tema i članaka


Bratislav Grbić

/mindstorming.ws

"


Poštovana Marina,u nekoliko navrata sam odgovore na pitanja koja su me mučila pronašla upravo na vašem blogu, te je to razlog što mu se često vraćam. Tekstovi su napisani razumljivim jezikom, tako da i mi, koji nismo stručnjaci u oblasti internet marketinga, možemo da razumemo suštinu.


Danijela 
/stasekuva.r​​​​s

logo-marinanikoliconline


Zovem se Marina Nikolić i obožavam da delim svoje znanje sa blogerima i internet preduzetnicima koji žele da njihov rad na internetu bude profitabilan i popularan.

Sebe smatram „učenikom zauvek“ jer stalno nadograđujem postojeće znanje, kako bih ostala u skladu sa najnovijim strategijama u internet marketingu.

Ja sam jednostavna osoba koja želi da pojednostavi složene stvari i deli to sa drugima neprestano. Verujem u Zakon privlačnosti. Imam svoje želje koje me vode, daju inspiraciju i pretvaraju se u ciljeve u koje verujem...

Svakoga dana napravim po jedan mali korak da budem bolja i uspešnija osoba, pomeram svoje granice. Moja odlučnost da se informacije pretvore u akciju neprestano doprinosi razvoju ovog bloga.

Sve što radim u životu vidim kao priliku za svoj lični razvoj i priliku da i drugim ljudima pomognem. To je počelo sa menjanjem načina razmišljanja, pa zatim navika i verovanja...

logo-marinanikoliconline


Diplomirala sam na Ekonomskom fakultetu finansije i bankarstvo i stalno se neformalno obrazujem u ovoj i različitim oblastima. Obožavam WordPress, dizajn, animacije, fotografiju, kreativno pisanje.

Radila sam u privatnoj firmi, zatim kao profesorka u školi, na projektima u neprofitnom sektoru, imala sopstvenu organizaciju, tako da je sav moj rad, od početka, bio usmeren na pomaganje drugim ljudima.

U potrazi za boljim poslom otvorila sam vrata digitalnog marketinga i shvatila da je to posao gde sa malom investicijom dobijate mogućnost da zaradite platu koju ima direktor bilo koje kompanije... ali samo ako imate dobar sistem, strategiju.

Blog sam pokrenula 2013. godine i od tada je fokusiran na pružanje rešenja i najnovijih strategija za rast online biznisa i na pomoć blogerima da kreiraju sopstvene blogove, povećaju broj svojih čitalaca i zarade novac od bloga sa mojim besplatnim sadržajem, strateškim savetima.

To mi je pružilo priliku da dosta učim, kroz materijale, seminare i treninge i konačno sve to spojim sa poslom koji volim i koji danas radim, a to je blogovanje i internet marketing.

Ovo je posao koji nosim u svom laptopu, radim od kuće ili sa bilo kog mesta u svetu gde putujem, u vreme kada meni odgovara i najvažnije – moje znanje mi omogućava da zarađujem koliko želim.

Koristim svoje iskustvo da osnažim blogere i preduzetnike da postignu svoje sjajne ciljeve, uživaju u avanturističkom online životu i ostanu inspirisani.

Preko ovog posla sam se povezala sa liderima i ljudima koji razmišljaju isto kao i ja i to preko interneta...

Sve ovo se, naravno, ne bi desilo da nisam sticala znanje i veštine koje su mi menjale život i koje ću putem ovog bloga deliti sa svima vama koji želite da postignete uspeh i promenite život i svima koji ste otvoreni za svo izobilje univerzuma!

Vaš sledeći korak...

Discussion

 1. Avatar
  Mihajlo
 2. Avatar
  Radmila
 3. Avatar
  Aleksandar Vasić
 4. Avatar
  TANJA
 5. Avatar
  Ivana Jokić
 6. Avatar
  Halil
 7. Avatar
  David
 8. Avatar
  Vladimir
 9. Avatar
  Vesna
 10. Avatar
  Raša Đorđević
 11. Avatar
  Nikola
 12. Avatar
  Makisha
 13. Avatar
  Sladjana Savic
 14. Avatar
  Milena
 15. Avatar
  Milena
 16. Avatar
  Jelena Milosevic
 17. Avatar
  Nenad Brkic
 18. Avatar
  Adi
  • Marina
   Marina
  • Marina
   Marina
 19. Avatar
  Jasminka Salcic
 20. Avatar
  Anatolij
  • Marina
   Marina
 21. Avatar
  Nela
  • Avatar
   Nela
  • Marina
   Marina
 22. Avatar
  milorad rasovic
  • Marina
   Marina
 23. Avatar
  Djordje Pozarev
  • Marina
   Marina
  • Avatar
   Micho Skopje
   • Avatar
    Micho Skopje
    • Marina
     Marina
 24. Avatar
  Dejan Šaranović
 25. Avatar
  gojko
  • Marina
   Marina
   • Avatar
    Aleksandar Anđelković

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Sadržaj je zaštićen!
Novi posetilac? Preuzmite BESPLATNO knjigu i prijavite se na nedeljni sadržaj. Uvek korisno!DA, želim knjigu!
+ +