O meni

marinanikoliconline-o-meni

Da li ste stalno u potrazi za alatima, savetima, rešenjima dok se krećete ka svom preduzetničkom cilju?

Ako je odgovor DA, onda je blog marinanikoliconline.com pravo mesto za vas, bez obzira da li pokrećete ili već razvijate svoj posao i prisustvo na internetu.

Želim da vam pomognem da gradite svoj poslovni brend koji možete unovčiti, koristeći internet marketing strategije, alate, moje ideje i znanje.

Kako vam ovo zvuči? Odlično, zar ne? Tokom godina, dosta rada sam uložila u izgradnju svog brenda, marketinga i poslovanja na internetu. Pomogla sam velikom broju ljudi, a sada želim da pomognem vama da preduzmete prve korake.

Možete početi od postavljanja ciljeva o kojima sam pisala, kreiranja WordPress sajta ili bloga, pa do širokog spektra tema sa različitim blog, email, SEO, Youtube, Facebook strategijama, koje će vam dovesti posetioce i pomoći da prodate svoje proizvode i usluge.

Vaš sledeći korak je: Prijavite se i Preduzmite akciju!

Mi poštujemo Vašu privatnost. Pogledajte politiku privatnosti ovde.

Pored PDF knjige, čeka vas gomila resursa, saveta, vodiča, videa, prezentacija, infografika, motivacije, lekcija iz ličnog razvoja – sadržaj koji ćete jednom nedeljno dobijati u vaš inbox.

Ko je Marina Nikolić

Ja sam osoba koja veruje u Zakon privlačnosti. Imam svoje želje koje me vode, daju inspiraciju i pretvaraju se u ciljeve u koje verujem…

Svakoga dana napravim po jedan mali korak da budem bolja i uspešnija osoba, pomeram svoje granice.

Sve što radim u životu vidim kao priliku za svoj lični razvoj i priliku da i drugim ljudima pomognem. To je počelo sa menjanjem načina razmišljanja, pa zatim navika i verovanja…

Diplomirala sam na Ekonomskom fakultetu finansije i bankarstvo i stalno se neformalno obrazujem u ovoj i različitim oblastima. Obožavam WordPress, dizajn, animacije, fotografiju, kreativno pisanje.

Radila sam u privatnoj firmi, zatim kao profesorka u školi, na projektima u neprofitnom sektoru, imala sopstvenu organizaciju, tako da je sav moj rad, od početka, bio usmeren na pomaganje drugim ljudima.

U potrazi za boljim poslom otvorila sam vrata digitalnog marketinga i shvatila da je to posao gde sa malom investicijom dobijate mogućnost da zaradite platu koju ima direktor bilo koje kompanije… ali samo ako imate dobar sistem, strategiju.

To mi je pružilo priliku da dosta učim, kroz materijale, seminare i treninge i konačno sve to spojim sa poslom koji volim i koji danas radim, a to je internet marketing.

Ovo je posao koji nosim u svom laptopu i mogu da ga radim od kuće ili bilo gde u svetu u vreme kada meni odgovara i najvažnije – moje znanje mi omogućava da zarađujem koliko želim.

Preko ovog posla sam se povezala sa liderima i ljudima koji razmišljaju isto kao i ja i to preko interneta…

Sve ovo se, naravno, ne bi desilo da nisam sticala znanje i veštine koje su mi menjale život i koje ću putem ovog bloga deliti sa svima vama koji želite da postignete uspeh i promenite život i svima koji ste otvoreni za svo izobilje univerzuma!

marina-nikolic-marinanikoliconline-2Verujem da ste spremni da krenete prvim korakom i pratiti svoje snove, koliko god da su veliki. Ovde sam da vas podržim. Nikad Ne Odustajte!

I u šta još verujem:

 • U velike ideje, snagu zahvalnosti, moć promene, slobodu.
 • U inspiraciju, podršku, unutrašnju mudrost.
 • Bezuslovnu ljubav. Da niko još ne voli sebe dovoljno, jer to se uči.
 • Da svi zaslužuju veličanstven život, a žive onakav, kakav sami stvaraju.

Radujem se Vašem Online Uspehu!

Discussion

 1. Avatar
  Milena
 2. Avatar
  Jelena Milosevic
 3. Avatar
  Nenad Brkic
 4. Avatar
  Adi
  • Marina
   Marina
  • Marina
   Marina
 5. Avatar
  Jasminka Salcic
 6. Avatar
  Anatolij
  • Marina
   Marina
 7. Avatar
  Nela
  • Avatar
   Nela
  • Marina
   Marina
 8. Avatar
  milorad rasovic
  • Marina
   Marina
 9. Avatar
  Djordje Pozarev
  • Marina
   Marina
  • Avatar
   Micho Skopje
   • Avatar
    Micho Skopje
    • Marina
     Marina
 10. Avatar
  Dejan Šaranović
 11. Avatar
  gojko
  • Marina
   Marina
   • Avatar
    Aleksandar Anđelković

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

error: Sadržaj je zaštićen!
Novi posetilac? Preuzmite BESPLATNO knjigu i prijavite se na nedeljni sadržaj. Uvek korisno!DA, želim knjigu!
+ +